English

Sikeres pályázatok

Vállalkozásunk sikeresen pályázott technológiai modernizációra, illetve a termelési kapacitásunk bővítésére.

  • A technológiai korszerűsítés biztosítani fogja, hogy ügyfeleink továbbra is világszínvonaló termékeket kapjanak versenyképes áron.
  • A kapacitás bővítése a megnövekedett termelési igényeket fogja kielégíteni, valamint garantálja, hogy a megrendeléseket mindig határidőre tudjuk teljesíteni.

Széchenyi 2020 infoblokk

A szervezet a belföldi értékesítésen kívül, ahol főként hőszigetelt üveggyártó cégekkel áll üzleti kapcsolatban, több Európai Uniós tagállamba is, így Csehországba, Görögországba, Romániába, Németországba, Franciaországba, Unión kívül, Dél-Koreába exportálja termékeit hőszigetelt üveggyártók és disztribútor cégek, kereskedők és végfelhasználók részére.

A vállalkozás stratégiai célja piaci pozíciójának megőrzése valamint a versenyképesség feltételeinek fenntartása, és ennek érdekében az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása naprakész, innovatív technológiák alkalmazásával, ami mind hozzáadott érték növekedési- mind export-növekedési potenciált jelent.

A GINOP-1.2.2-16-2017-00836 azonosító számú pályázat során 13 411 284 Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk (kedvezményezett: Erdős Pál egyéni vállalkozó; projekt címe: Erdős Pál egyéni vállakozó kapacitásbővítő beruházásának támogatása; a támogatás mértéke: 50%). A pályázat keretében egy elektromos fröccsöntő gépet szereztünk be, mely jól illeszkedik az autóipari alkatrészek gyártásába. A korszerű, nagy pontosságú elektromos fröccsöntő gép alkalmazásával várhatóan 10%-kal csökkenthetjük a gyártási időt. A projektben szereplő elektromos fröccsöntő gépnek köszönhetően gyorsabban, energiahatékonyabban, tudunk gyártani alacsonyabb ciklusidővel akár egészen vékony falú (0,1 mm) termékeket nagy pontossággal selejtmentesen. A rövidebb határidőkkel, jobb minőség mellett, nagyobb kapacitással javul a piaci pozíció, új vevőket tudunk szerezni. Várható továbbá kapacitás és árbevétel növekedés. A projekt befejezésének határideje: 2017.06.19.

A GINOP-1.2.1-14-2014-00430 azonosító számú pályázat során közel 14,78 millió forint (50%-os támogatási intenzitású) vissza nem térítendő támogatást nyertünk. Ennek köszönhetően célunk megvalósítása érdekében egy fröccsöntő gép, 4 szerszám és kiegészítő perifériák beszerzése valósult meg jelen projekt keretében. A 2015.09.25-én véget ért beruházás hatására növekszik a minőség és nagyobb termelékenység érhető el. A modern gépek gyorsabb megmunkálási időt tesznek lehetővé, akár 15%-kal rövidebb határidőkkel lehet dolgozni.

Fejlesztéseink

Fontosnak tartjuk, hogy innovatív megoldásokkal mindig a legmodernebb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsuk partnereink számára. A gondos tervezésnek és a korszerű gyártástechnológiának köszönhetően a legyártott termékek megfelelnek a legmagasabb szintű európai elvárásoknak is.

Alumínium távtartó lécekhez gyártott 4. generációs fix sarokelem

Termékeinket 2002 óta folyamatosan fejlesztve, kiküszöböltük azokat a hibákat, melyeket partnereink kezdetekben észrevételeztek. Termékeinket speciális töltőanyaggal dúsított polipropilénből gyártjuk, így a sarokelemhez tökéletesen tapad a butil tömítőanyag. Termékeink alapanyag magas szakítószilárdsággal, illetve húzási rugalmassági modulus értékkel bírnak. Megszüntettük a sarokelem sarkainál lévő kritikus nyírópontot, ezáltal termékünk sokkal stabilabban tartja az alu távtartó lécet, így gyorsabban és pontosabban lehet vele dolgozni.

Sarokelemeink folyamatos fejlesztésével elértük, hogy Magyarországon, illetve több Európai Uniós országban elfogadták.

2008. évben kifejlesztett negyedik generációs sarokelemünket ajánljuk figyelmükbe, mely egy kétoldalt bordázott nyolc fogú sarokelem, ami még pontosabban illeszkedik az alu távtartó lécekbe, ezáltal nem szükséges az aluprofil váltáskor a sarokelem szélesség (15,2-15,4-15,5) váltása.
Egységesen megfelelő az olasz-görög-török-spanyol-horvát (profilglass-Eco-Helima-Asteria) távtartó lécbe.